Telefony kontaktowe: 77 421 21 77 | 504  157 806 | 502 089 163

Menu Weselne

Menu Weselne

OBIAD

  • • Rosół z makaronem
  • • Zraz zawijany wieprzowy
  • • Kotlet de volaille
  • • Kotlet schabowy
  • • Udko drobiowe
  • • Kotlety z piersi kurczaka
  • • Pieczeń wieprzowa nadziewana
  • • Klopsiki, sos pieczeniowy
  • • Kluski śląskie, ziemniaki
  • • Czerwona kapusta na ciepło
  • • Surówka z białej kapusty
  • • Mix warzyw gotowanych
  • • Buraczki czerwone
  • • Potrawy wegetariańskie (na życzenie klienta)

ZIMNE PRZEKĄSKI

  • • Kurczak w galarecie
  • • Sałatka jarzynowa
  • • Sałatka z piersi kurczaka z makaronem
  • • Pomidory, ogórki, papryka, pieczarki marynowane
  • • Jajka w sosie tatarskim
  • • Pomidory z mozzarellą, tzatziki
  • • Półmisek z serami, mini tortilla z kurczakiem
  • • Półmisek z wędlinami ( szynka gotowana, polędwica sopocka i drobiowa, salami, kabanosy, schab pieczony
  • • Pieczywo jasne i ciemne, masło
  • • Koreczki śledziowe, śledź w oleju
  • • Rolada łososiowa

DESER

  • • Kawa, herbata z cytryną
  • • Owoce, deser lodowy z owocami
  • • Galaretka z owocami i bitą śmietaną
  • • Ciasto i torty (Zleceniodawca)
  • • Napoje i soki 1l/osoba

KOLACJA

  • • kotlet olimpijski
  • • frytki, pieczone ziemniaki
  • • kalafior w maśle, pieczarki z patelni
  • • surówka z kapusty pekińskiej z koperkiem
  • • Dipy

GORACE DANIE

  • • flaczki wołowe, bogracz, strogonof
  • • barszcz z krokietem kapusta - pierczarki lub mięsny

POPRAWINY ŚNIADANIE (Szwedzki stół)

  • • kawa, herbata z cytryną
  • • zestaw wędlin, serów
  • • pomidory, ogórki
  • • pieczywo jasne i ciemne, masło

POPRAWINY OBIAD

  • • żurek śląski z jajkiem
  • • kotlet z pieczarkami i serem
  • • kluski śląskie, ziemniaki zapiekane ze szczypiorkiem lub zapiekane
  • • kiszona kapusta na ciepło

CENNIK

  • Wesele 250 zł
  • Nocleg 80 zł
  • Poprawiny 90 zł
  • Śniadanie 30 zł
  • Pokrowiec na krzesło 8 zł
  • Napis LOVE 150 zł
  • Dzieci do lat 2 gratis
  • Dzieci 2-6 lat 50%

Sala w dniu wesela bez ograniczeń godzinowych,
a sala w dniu poprawiny do godz 19.00

Jadłospisy ustalane indywidualnie z każdym klientem.

W dniu rezerwacji wpłata zaliczki 500zł

2 tygodnie przed planowanym przyjęciem wpłata 50% zaliczki